Αντρίκεια ανακοίνωση από Άστον Βίλα

Συγγνώμη από τη Γουέστ Μπρομ θέλησε να ζητήσει η Άστον Βίλα για την εισβολή των οπαδών της λίγο πριν τη λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, το απόγευμα του Σαββάτου στο «Βίλα Παρκ». «Μας απογοήτευσαν σαν σύλλογο...» ανέφερε η αντρίκεια ανακοίνωση του συλλόγου.  



Αντρίκεια ανακοίνωση από Άστον Βίλα

Οι «χωριάτες» θα δώσουν το «παρών» στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ» μετά το τελικό 2-0 επί των «baggies», σε ένα ματς που όμως ολοκληρώθηκε με τρόπο που δεν περίμενε κανείς και ουδείς μπορούσε να αποτρέψει...

Οι οπαδοί της Βίλα, ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα και την πρόκριση της ομάδας τους στη φάση των «4» της διοργάνωσης, εισέβαλαν κατά χιλιάδες στον αγωνιστικό χώρο του «Βίλα Παρκ», θέτοντας τους παίκτες της Γουέστ Μπρομ αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ίδιας τους της ομάδας σε κίνδυνο.

«Ο σύλλογος δεν επικροτεί την κίνηση των οπαδών. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που ολοκληρώθηκε με αυτό τον τρόπο μια περήφανη μέρα και στιγμή για την ομάδα μας. Απογοήτευσαν τον σύλλογο αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ειλικρινή συγγνώμη από την FA και τη Γουέστ Μπρομ, τον προπονητή της, Τόνι Πιούλις, το επιτελείο του και τους ποδοσφαιριστές του» ανέφερε η αντρίκεια ανακοίνωση της Άστον Βίλα.