Οι Αρχές συνέλαβαν έναν εκ των δραστών του καυγά στο μετρό του Λονδίνου! (vid)

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που δείχνει οπαδούς των Τσέλσι και Τότεναμ να συμμετέχουν σε άγριο καυγά στο μετρό του Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα στο σταθμό Wembley Park μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, την περασμένη Κυριακή!  



Οι Αρχές συνέλαβαν έναν εκ των δραστών του καυγά στο μετρό του Λονδίνου! (vid)

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 40χρονου άνδρα από το Μπράιτον, που αναγνωρίστηκε από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο άγνωστος, ο οποίος κατέγραψε το ξύλο στο μετρό, λίγο μετά την αποχώρηση των οπαδών των Τσέλσι και Τότεναμ από το «Γουέμπλεϊ» μετά τον τελικό του Capital One Cup.

Ο άνθρωπος που συνελήφθη είναι αυτός από τον οποίο, όπως φαίνεται, αρχίζει ο καυγάς, καθώς επιτέθηκε σε έναν άλλον και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, προτού προκληθεί... γενική σύρραξη.

Παράλληλα, η Τσέλσι καταδίκασε τα όσα έχουν κυκλοφορήσει από το πρωί με τα περιστατικά σεξισμού και τα σχόλια που δέχεται η γιατρός της ομάδας, Εύα Καρνέιρο, τονίζοντας μέσω ανακοίνωσής της ότι καταδικάζει τις διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων και τονίζει ότι τέτοια γεγονότα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο.