H αποκάλυψη Μουρίνιο για τον Μάτιτς (video)

Ακόμα και αν ο Νεμάνια Μάτιτς δεν ήταν τιμωρημένος, θα μπορούσε να χάσει έτσι και αλλιώς την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Γουεστ Χαμ καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στον τελικό του Λιγκ Καπ, αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο.



H αποκάλυψη Μουρίνιο για τον Μάτιτς (video)

Η νίκη επί της Γουεστ Χαμ που διατηρεί το προβάδισμα της Τσέλσι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι  ήταν αρκετή για να κάνει ευδιάθετο τον τεχνικό των «μπλε», ο οποίος μετά το τέλος του ματς στο Απτον Πάρκ θέλησε να μοιραστεί την ιστορία με τους δημοσιογράφους.

«Θα σας πω κάτι που δεν ξέρετε..» ξεκίνησε να λέει ο Μουρίνιο. «Ο Ματιτς τραυματίστηκε την ώρα που πανηγύριζε το Λιγκ Καπ» είπε και ακούστηκαν γέλια στην αίθουσα. «Αλήθεια, δεν σας κάνω πλάκα» τόνισε ο Πορτογάλος. Μάλιστα, συνέχισε να διασκεδάζει με το περιστατικό λέγοντας «Αν και έβαλε επικαλαμίδες, δεν ‘’έδεσε’’ τα πόδια …»

Όπως εξήγησε, ο Σέρβος γύρισε τον αστράγαλο και έτσι και αλλιώς δεν θα ήταν διαθέσιμος για τον αγώνα κόντρα στη Γουεστ Χαμ, ωστόσο ο 26χρονος μέσος που είναι σημαντικός για τη φετινή Τσέλσι αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος για τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Δείτε πώς τραυματίστηκε ο Ματιτς (21) την Κυριακή