«Δικαιολόγησε» Ντι Μαρία ο Φαν Χάαλ

Υπομονή μέχρι την επόμενη σεζόν θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν θέλουν να δουν τον πραγματικό Άνχελ Ντι Μαρία, όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Λουίς Φαν Χάαλ.



«Δικαιολόγησε» Ντι Μαρία ο Φαν Χάαλ

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρόσωπο που έδειχνε τα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα οι πρώτες «μουρμούρες» να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Από την πλευρά του, ο Λουίς Φαν Χάαλ, προσπάθησε σε δηλώσεις του να δώσει μικρότερη έκταση στην εν λόγω περίπτωση, σημειώνοντας πόσο το Αργεντινός άσος, όσο και οι παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.

«Η πρώτη σεζόν είναι πάντα δύσκολη. Μπορείς να το πεις για κάθε παίκτη που αγοράσαμε. Τον Σο, τον Μπλιντ, τον Ερέρα, τον Φαλκάο, όπως και τον Ντι Μαρία. Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη. Θα αποτελούσε αν προσαρμοζόταν το γρηγορότερο δυνατό», σημείωσε πρωτίστως.

«Στην Ολλανδία, την Ισπανία και τη Γερμανία είχα την ίδια εμπειρία με τους παίκτες. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο, όχι απλά σε εκείνον, αλλά σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες», τόνισε.