Ροσίτσκι: «Δώσαμε μάχη με την απογοήτευση...»

Φανερή στον καθένα γινόταν στο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Έβερτον, η απογοήτευση των παικτών της Άρσεναλ από την κακή εμφάνιση και την ήττα από τη Μονακό, σύμφωνα με τον Τόμας Ροσίτσκι που δήλωσε ότι οι «κανονιέρηδες» έδωσαν μεγάλη μάχη στο ψυχολογικό κομμάτι για να πάρουν τη νίκη.  



Ροσίτσκι: «Δώσαμε μάχη με την απογοήτευση...»

Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός, μαζί με τον Ολιβιέ Ζιρού χάρισαν στην Άρσεναλ τους τρεις βαθμούς με το 2-0 επί των «ζαχαρωτών» στην 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Το 3-1 από τη Μονακό πετάει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και ο Ροτσίτσκι στάθηκε στη δύναμη που έπρεπε να βρει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ώστε να ξεπεράσουν την πίκρα από την κάκιστη εμφάνιση και το πολύ στραβό αποτέλεσμα του αγώνα με τους Μονεγάσκους.

«Μπορούσε εύκολα να δει κανείς ότι ήμασταν επηρεασμένοι από την ήττα από τη Μονακό και από τεχνικής άποψης δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Ήταν δύσκολο να ξεπεράσουν την απογοήτευση που είχαμε μετά το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως παλέψαμε και τα καταφέραμε. Πρέπει πάντα να δίνεις μάχη σε τέτοιες καταστάσεις και είμαι χαρούμενος που βρήκαμε την αυτοπεποίθησή μας και πήραμε τη νίκη».