Φεύγει από την Μπλάκμπερν ο Ρόμπινσον

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπλκάμπερν μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περιόδος ανακοίνωσε ο Πολ Ρόμπινσον!  



Φεύγει από την Μπλάκμπερν ο Ρόμπινσον
Ο βετεράνος τερματοφύλακας δεν αντέχει να βρίσκεται… στο περιθώριο και για αυτό, όπως είπε, αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

«Βρίσκομαι εκτός ομάδας από τον Σεπτέμβριο. Από τότε έχω να αγωνιστώ. Ήλπιζα ότι θα παρουσιαζόταν μια λύση τον Ιανουάριο, όμως όπως πάντα ήταν ήσυχη μεταγραφική περίοδος. Νομίζω κανείς τερματοφύλακας δεν πήρε μεταγραφή. Πέρασα πέντε πολύ δύσκολους μήνες, που απλώς έκανα προπόνηση. Ανυπομονώ, λοιπόν, για μια νέα πρόκληση», ήταν το πρώτο σχόλιο του 35χρονου πορτιέρο, που συνέχισε επισημαίνοντας ότι δεν θα είχε πρόβλημα να δοκιμάσει την τύχη του μακριά από το Νησί:

«Περιμένω πως και πώς να έρθει κάποια πρόταση το καλοκαίρι και να αποφασίσω για το μέλλον μου. Εάν θα πήγαινα στο εξωτερικό; Δεν βλέπω το λόγο για να απορρίψω αυτό το ενδεχόμενο. Οι ¶γγλοι δύσκολα αποχωρούν από τη χώρα τους, όμως εγώ είμαι ανοιχτός σε τέτοιου είδους προτάσεις».