Βλέπει θετική πλευρά στον αποκλεισμό ο Ρότζερς

Βλέποντας πιο ψύχραιμα την κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί για τη Λίβερπουλ μετά και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, ο Μπρένταν Ρότζερς βλέπει θετικά στοιχεία στη συνέχεια για τη Λίβερπουλ...  



Βλέπει θετική πλευρά στον αποκλεισμό ο Ρότζερς

Οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν 5-4 στα πέναλτι από τη Μπεσίκτας στη μεταξύ τους ρεβάνς στην Πόλη για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, την περασμένη Πέμπτη κι έτσι πλέον έχουν μονάχα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Αγγλία.

Όσο κι αν επιθυμία όλων ήταν να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ευρώπη, ο Μπρένταν Ρότζερς, βλέποντας πιο ψύχραιμα τα πράγματα, στάθηκε στα θετικά στοιχεία που έχει πλέον η κατάσταση για τη Λίβερπουλ και αναφέρθηκε κυρίως στο πιο άνετο πρόγραμμα, πέρα από τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι ποδοσφαιριστές του.

«Η φετινή σεζόν ήταν πλούσια σε εμπειρίες για την ομάδα μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές είδαν και έζησαν πράγματα που θα τους χρησιμεύσουν στη συνέχεια της καριέρας τους και πήραν σημαντικά μαθήματα. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε συνεπείς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα επόμενα χρόνια, όμως τώρα που έχουμε μονάχα υποχρεώσεις για τις εγχώριες διοργανώσεις, θα μας βοηθήσει που θα παίζουμε ένα ματς κάθε εβδομάδα... Μετά και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας που έχουμε το ματς με τη Μπέρνλι, θα είμαστε πιο άνετοι να διεκδικήσουμε όποιους στόχους μας έχουν μείνει» δήλωσε ο κόουτς του συλλόγου.