Ρεκόρ ύστερα από 24 χρόνια!

Με τη νίκη της στο λονδρέζικο ντέρμπι με 3-1 επί της Γουεστ Χαμ η Κρίσταλ Παλας συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα μακριά από την έδρα της!



Ρεκόρ ύστερα από 24 χρόνια!

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της περιόδου 1990-91 όταν οι "αετοί" κατόρθωσαν να μην χάσουν στα πρώτα δέκα ματς της σεζόν, τα μισά εκ των οποίων ήταν εκτός έδρας. Η πορεία της είχε ξεκινήσει με ισοπαλία στην έδρα της Λούτον, ενώ έμεινε αήττητη στις επισκέψεις της στη Νόριτς (3-0), Τότεναμ (1-1), Ντέρμπι (2-0), Εβερτον (0-0). Η πρώτη ήττα ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου, στο Ολντ Τράφορντ, με 2-0  από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο τέλος εκείνης της χρονιάς η Κρίσταλ Παλας τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Αρσεναλ και τη δεύτερη Λίβερπουλ έχοντας ως παίκτη τον τωρινό τεχνικό της ομάδας Άλαν Παρντιου.

Από τα τέλη του 2014, η Κρίσταλ Πάλας μετρά τρεις νίκες (μαζί με την σημερινή)  και δυο ισοπαλίες στις τελευταίες πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.  Οι «αετοί» αποχαιρέτησαν το 2014 με λευκή ισοπαλία απέναντι στην ΚΠΡ, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα έφυγαν από το «Βίλλα Παρκ» την Πρωτοχρονιά απέναντι στην  Αστον Βιλα. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν οι νίκες απέναντι σε Μπέρνλι (3-2), Λέστερ (1-0) και σήμερα κόντρα στη Γουεστ Χαμ (3-1).