Οι τρεις... σωματοφύλακες της Πρέμιερ (vids)

Το england365.gr παρουσιάζει τους τρεις τερματοφύλακες με τα περισσότερα clean sheets στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Ούτε Ντε Χέα, ούτε Κουρτουά, ούτε Σέζνι, ούτε Χαρτ... Ακόμα κι αν το παθητικό των ομάδων τους δεν τους κολακεύει, οι Φόρστερ, Φόστερ και Μινιολέ κρατούν... ψηλά τη σημαία των πορτιέρο.  



Οι τρεις... σωματοφύλακες της Πρέμιερ (vids)

Οι τρεις προαναφερθέντες τερματοφύλακες έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στο τρέχον πρωτάθλημα της Πρέμιερ, όσον αφορά τα παιχνίδια στα οποία έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους.

Αναφορικά με τις ομάδες τους, η Σαουθάμπτον έχει αυτή τη στιγμή, έπειτα από 26 «στροφές», την καλύτερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό, έναντι 22 της Τσέλσι.

Η Γουέστ Μπρομ έχει δεχθεί 34 τέρματα και βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Λίβερπουλ που διεκδικεί μια θέση στην τετράδα, έχει μετρήσει 29 γκολ αντιπάλων της.  

Ο Φρέιζερ Φόρστερ, με την σημαντική συμβολή των αμυντικών του στη Σαουθάμπτον, έχει καταφέρει να μείνει... ανίκητος σε 12 παιχνίδια. Το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν είναι άξιο θαυμασμού φέτος, δεδομένων και των αποχωρήσεων που σημειώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, ο έμπειρος κόουτς έχει καταφέρει να φτιάξει μια άξια ομάδα με μεγάλο της προσόν την ενότητα και τη συνολική προσπάθεια και όχι τις μονάδες. Ο Φόρστερ, είναι ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια των «αγίων».

Δεύτερος στη σχετική κατηγορία έρχεται ο Μπεν Φόστερ. Ο τερματοφύλακας της Γουέστ Μπρομ έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του κι έχει φύγει με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο σε 10 ματς, γνωρίζοντας πως ακόμα κι αν οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να κάνουν το κάτι παραπάνω για τη νίκη, εκείνος έβγαλε το... μεροκάματο. Κακή η φετινή αγωνιστική περίοδος για τους «baggies», που ξεκίνησαν με τον Άλαν Έρβιν και προτού... καταστραφούν τελείως, προσελήφθη ο Τόνι Πιούλις για να καταφέρει να κρατήσει τον σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Σιμόν Μινιολέ είναι αυτός που ολοκληρώνει την... αγία τριάδα των γκολκίπερ έπειτα από 26 αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Με 10 παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ, ο Βέλγος πορτιέρο έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση το νέο έτος και έχει κερδίσει πίσω τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στη Λίβερπουλ. Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν δύσκολο για εκείνον όπως και για την ομάδα του, όμως με την έλευση του 2015 και εκμεταλλευόμενος έναν τραυματισμό του Τζόουνς που είχε πάρει τη θέση του για λίγα παιχνίδια, ο Μινιολέ κατάφερε να κάνει και πάλι τους συμπαίκτες του να έχουν του έχουν εμπιστοσύνη και να ξέρουν ότι υπάρχει και πάλι σωστή συνεργασία.