Βενγκέρ: «Αυτοκτονήσαμε στην άμυνα»

Περίλυπος ήταν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μονακό (1-3) ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον τεχνικό των «κανονιέρηδων» να τα ρίχνει στην άμυνα και στην ανικανότητα των παικτών να «τελειώσουν» το παιχνίδι από το πρώτο 20λεπτο.



Βενγκέρ: «Αυτοκτονήσαμε στην άμυνα»

Το σθένος να κατονομάσει τα προβλήματα της Άρσεναλ που την οδήγησαν στην ήττα-σοκ από τη Μονακό με 3-1 μέσα στο «Έμιρεϊτς», είχε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός προπονητής δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, στάθηκε για αρκετή ώρα στην κάκιστη αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ μεταξύ άλλων επεσήμανε πως οι παίκτες δεν είχαν νεύρο και πάθος για τη διεκδίκηση του εν λόγω παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις του Βενγκέρ:

«Χάσαμε τις ευκαιρίες και αυτοκτονήσαμε αμυντικά. Δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε»

«Το δεύτερο και το τρίτο γκολ είναι αυτοκτονικά. Επιστρέψαμε στο παιχνίδι με το 2-1 και δεν έχουμε το δικαίωμα να τους αφήσουμε να σκοράρουν και τρίτο. Κάνει το έργο μας δύσκολο στο δεύτερο παιχνίδι. Χάσαμε το νεύρο και τον ορθολογισμό μας στο γήπεδο»

«Σε αυτό το επίπεδο δεν λειτουργεί. Πνευματικά δεν ήμασταν έτοιμοι, δεν ήταν ήμασταν αρκετά παθιασμένοι για να μπουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το πληρώσαμε. Στα πρώτα 20 λεπτά υπήρχε αρκετός χώρος για να το κερδίσουμε. Αν κοιτάξετε τις ευκαιρίες, θα δείτε ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»