Στήριξη Νέβιλ σε Φαν Χααλ

Την άποψη πως ο Λουις Φαν Χααλ δεν θα πρέπει να απολυθεί ακόμα και αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν καταφέρει να τερματίσει στην τετράδα, εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ



Στήριξη Νέβιλ σε Φαν Χααλ

Μια ακόμη ευκαιρία στον Λουις Φαν Χααλ θεωρεί πως πρέπει να δοθεί ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων». Μιλώντας στο TalkSport, ο Γκάρι Νέβιλ δεν πιστεύει πως θα πρέπει ο Ολλανδός τεχνικός θα πρέπει να απομακρυνθεί ακόμα και αν η ομάδα δεν τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

«Ο Λουις Φαν Χααλ δεν πρέπει να απολυθεί. Θα είναι μια τραγική χρονιά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον προπονητή. Πιθανότατα ο ίδιος θα το θεωρήσει μεγάλη αποτυχία γιατί ξέρει τη δουλειά του φέτος. Πρέπει να οδηγήσει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως από την άλλη, αν αυτό δεν συμβεί, αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να απολύσεις τον έναν προπονητή τη μια χρονιά και μετά την επόμενη να διώξεις και τον άλλο. Που θα πας από εκεί;» τόνισε ο Νέβιλ.

«Πρέπει να υπάρχει ένα επίπεδο συνέχειας. Και πραγματικά πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα υπάρχει μια συνέχεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα τον στηρίξουν ακόμα και δεν τερματίσει στην πρώτη τετράδα και αυτό είναι το σωστό» συμπλήρωσε.

Ωστόσο, παρά την αναφορά του στο ενδεχόμενο να μείνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νέβιλ παραμένει θετικός ότι ο σύλλογος θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της αν και παραδέχθηκε πως θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της τις επόμενες εβδομάδες.

«Ακόμα πιστεύω πως η Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ θα τερματίσει στην τετράδα. Στην αρχή της σεζόν πίστευα πως θα τερματίσει στην τρίτη θέση.» δήλωσε.

« Μέσα στο Μάρτιο θα πρέπει να παίξει με την Αρσεναλ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, μετά θα παίξει με την Τότεναμ και μετά με τη Λίβερπουλ. Μετά τη διακοπή θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Αστον Βιλα, Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.  Θα ήθελα να πιστεύω πως αυτά τα ματς θα εμπνεύσουν κάποιους από τους μεγάλους παίκτες της ομάδας» κατέληξε.