Οι πιθανές ημερομηνίες του... χειμωνιάτικου Μουντιάλ!

Από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου ενδέχεται να διαρκέσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, εφόσον εγκριθεί η πρόταση από την Αρμόδια Επιτροπή του προγραμματισμού και της οργάνωσης του τουρνουά!  



Οι πιθανές ημερομηνίες του... χειμωνιάτικου Μουντιάλ!

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Ντόχα, έγινε εισήγηση για τη διεξαγωγή της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης από τις 26/11 έως τις 23/12 του 2022.

Βέβαια, η τελική απόφαση θα ληφθεί τον Μάρτιο από την εκτελεστική επιτροπή της FIFA, ωστόσο, όλα συνηγορούν στο γεγονός πως το μεθεπόμενο Μουντιάλ θα διεξαχθεί χειμώνα προκειμένου ν' αποφευχθούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού στο Κατάρ, όπου ο υδράργυρος αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η εισήγηση που έγινε σήμερα το πρωί για τις ημερομηνίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν είναι η μοναδική, αφού, ο επικεφαλής της Αρμόδιας Επιτροπής προγραμματισμού και οργάνωσης του τουρνουά, φέρεται να έχει προτείνει και τη συντόμευσή του. Αυτό, είναι ένα σενάριο που αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει δημιουργήσει εχθρούς και να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, ωστόσο, δεν αποκλείεται να εξεταστεί όταν θα κληθεί η εκτελεστική επιτροπή της FIFA να πάρει τις αποφάσεις σε meeting τον επόμενο μήνα.