Δεν πάει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης

Ευγενικά απέρριψε την πρόταση της Τσέλσι και του Ζοσέ Μουρίνιο για να παρακολουθήσει από κοντά τον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο έγχρωμος άνδρας που έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από τους οπαδούς των «μπλε» στο Παρίσι.  



Δεν πάει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης

Ο Σουλεϊμάνι, προσπαθεί να συνέλθει απ' όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, αρκετή ώρα πριν από τον αγώνα της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς», όταν στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο μετρό, οι ¶γγλοι τον έσπρωχναν έξω από αυτό και φώναζαν «είμαστε ρατσιστές κι έτσι μας αρέσει».

Ο λονδρέζικος σύλλογος, σε άμεση συνεργασία με την Αστυνομία, έχει ήδη λάβει μέτρα και οι «μπλε» έχουν τιμωρήσει πέντε οπαδούς τους με προσωρινή απαγόρευση εισόδου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Έχοντας αισθανθεί την απόλυτη ντροπή, η Τσέλσι και ο Ζοσέ Μουρίνιο προσκάλεσαν τον Σουλεϊμάνι στο Λονδίνο για να δει από κοντά με την οικογένειά του τη ρεβάνς με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτός αρνήθηκε ευγενικά, αφού τόνισε πως δεν είναι ψυχολογικά έτοιμος να βρεθεί στο γήπεδο, κοντά σε οπαδούς που ενδεχομένως να συμμετείχαν στο επεισόδιο...