Ο Μπαλοτέλι ήθελε κάποιον να του... τραβήξει τ' αυτί (vid)

Ευτυχώς για τον ίδιο, το βράδυ της Πέμπτης σκόραρε. Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα μπορούσε να είναι και... Κριός στο ζώδιο, λόγω της ξεροκεφαλιάς. Αυτό που έκανε στο ματς της Λίβερπουλ απέναντι στη Μπεσίκτας, είχε γίνει ξανά στη θητεία του στην Ίντερ. Μόνο που τότε, είχε κάποιους να τον βάλουν στη θέση του.  



Ο Μπαλοτέλι ήθελε κάποιον να του... τραβήξει τ' αυτί (vid)

Ο Μπαλοτέλι, ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι για τους «κόκκινους» στο 85ο λεπτό του πρώτου αγώνα με τη Μπεσίκτας στο «Άνφιλντ» για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, το βράδυ της Πέμπτης.

Αν και ο Τζόρνταν Χέντερσον ήταν αυτός που βάσει του εσωτερικού κανονισμού έπρεπε να εκτελέσει από την άσπρη βούλα, ο Ιταλός επιθετικός το πήρε πάνω του, απομάκρυνε τον συμπαίκτη του από το σημείο του πέναλτι κι εκτέλεσε εύστοχα για να χαρίσει στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ τη νίκη κι ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης έναντι των Τούρκων.

Φυσικά, η κίνησή του προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια, αφού ακόμα και ο Στίβεν Τζέραρντ που είχε μείνει εκτός αποστολής με πρόβλημα τραυματισμού και εκτέλεσε χρέη σχολιαστή για βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του Μπαλοτέλι την κρίσιμη στιγμή.

Ο... αδιόρθωτος, Μάριο, είχε κάνει ξανά κάτι ανάλογο, όταν ήταν στην Ίντερ.

Έχοντας κερδίσει πέναλτι σε παιχνίδι απέναντι στην Παλέρμο, πίσω στο 2009, πήρε τη μπάλα, την έστησε στην άσπρη βούλα και κάθισε μπροστά της ώστε να κάνει τον Σαμουέλ Ετό να καταλάβει ότι έπρεπε να κάνει πίσω. Από την πλευρά του, ο Καμερουνέζος άσος επέμεινε και δεν κουνήθηκε από τη θέση του.

Αποτέλεσμα αυτού, ο τότε αρχηγός των «νερατζούρι», Χαβιέ Ζανέτι, να τρέξει και να τραβήξει μακριά τον Μάριο Μπαλοτέλι που δεν πήγε καν να πανηγυρίσει το γκολ του Ετό που εκτέλεσε εύστοχα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ότι και ο Κόρντομπα προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι ήταν ασέβεια αυτό που προσπαθούσε να κάνει, όμως δεδομένα, απ' το ένα αυτί μπήκε κι απ' το άλλο βγήκε...