Φαν Χάαλ: «Είχαμε το πνεύμα νίκης»

Η αφοσίωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εξασφάλιση της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Πρέστον στο «Deepdale» προκάλεσε την απόλυτη ικανοποίηση του Λουίς Φαν Χάαλ.  



Φαν Χάαλ: «Είχαμε το πνεύμα νίκης»

Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε κυρίως στην εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Δευτέρας, αντίκρισε ορισμένα θετικά στοιχεία κι από το πρώτο μέρος, όμως έκανε ειδική μνεία στον πνεύμα των παικτών του που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ανατρέψουν την αρνητική κατάσταση που είχε διαμορφωθεί προσωρινά στο ξεκίνημα της επανάληψης.

«Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε. Βέβαια είδα και θετικά στοιχεία στο πρώτο μέρος. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει και να μας κάνει ευκαιρίες. Ήμασταν σοβαροί και συμπαγείς. Δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ, όμως δείξαμε το πνεύμα που θέλω να διακατέχει την ομάδα μου. Υπήρχε αφοσίωση. Αλλάξαμε διάταξη και θεωρώ ότι αυτό ήταν το κλειδί. Πετύχαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν για να πάρουμε την πρόκριση» είπε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.