Νταβίντ Λουίζ: «Αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω»

Σεβασμό στην Τσέλσι θα δείξει ο Νταβίντ Λουίζ σε περίπτωση που σκοράρει το βράδυ της Τρίτης στο «Παρκ ντε Πρενς» απέναντι στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου της πρώτης αναμέτρησης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.  



Νταβίντ Λουίζ: «Αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω»

Ο Βραζιλιάνος στόπερ τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία βρισκόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και πανηγύρισε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ το 2012 και το 2013 αντίστοιχα.

Πέρασε όμορφες στιγμές στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αποτελεί ακόμα έναν εκ των πιο αγαπημένων παικτών των οπαδών των «μπλε» και σέβεται τον σύλλογο στον οποίο πέρασε 3,5 χρόνια της ζωής και της καριέρας του.

«Θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου και είμαι χαρούμενος που ανήκω στην Παρί. Αν σκοράρω απέναντι στην Τσέλσι θα είμαι χαρούμενος που βοηθάω στην προσπάθειά μας για να προκριθούμε, αλλά δεν πρόκειται να πανηγυρίσω το γκολ... Σέβομαι τον σύλλογο στον οποίο βίωσα σημαντικές στιγμές» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Φέτος, η Τσέλσι είναι πιο δυνατή από πέρυσι. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αφομοιώσει ακόμα πιο πολύ τις τακτικές του Μουρίνιο, ξέρουν πολύ καλά τι τους ζητάει μέσα στο γήπεδο και τη φιλοσοφία που έχει για το ποδόσφαιρο. Είναι πάντοτε πιο εύκολο τον δεύτερο χρόνο. Οι Ντιέγκο Κόστα και Φάμπρεγας έχουν κάνει την Τσέλσι ακόμα πιο δυνατή και ποιοτική».