Γιατί η τηλεόραση αγνοεί τη Μπράντφορντ;

Μπορεί η Μπράντφορντ να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την πορεία της στο Κύπελλο, όμως η τηλεόραση δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να της δώσει το χρόνο που της αρμόζει. 



Γιατί η τηλεόραση αγνοεί τη Μπράντφορντ;

Την απορία του για τους λόγους που η τηλεόραση αγνοεί την ομάδα του εξέφρασε ο προπονητής της Μπράντφορντ, Φίλ Πάρκινσον, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Σάντερλαντ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Πραγματικά απορώ τι χρειάζεται να κάνουμε περισσότερο από το ότι πετύχαμε να νικήσουμε μέσα στο Λονδίνο την Τσέλσι ώστε να μας επιλέξει η τηλεόραση για ζωντανή μετάδοση. Περίμενα να μας δοθεί αυτή η ευκαιρία κόντρα στη Σάντερλαντ, αλλά ούτε και τώρα έγινε» είπε ο τεχνικός που το 2013 οδήγησε την ομάδα του Γιορκσάιρ στον τελικό του Λιγκ Καπ!

Πάντως η ομάδα του έκανε και νέα έκπληξη αποκλείοντας την Σάντερλαντ με 2-0, οπότε ίσως στα προημιτελικά να συμβεί!

Να σημειώσουμε πως η τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα ισοδυναμεί με 245.000 λίρες, ποσό που θα αποτελούσε τεράστια ανάσα για τα ταμεία της Μπράντφορντ!

Πάντως ο Γκάρι Λίνεκερ έσπευσε να δικαιολογήσει την απόφαση του BBC. Ο άλλοτε διεθνής άσος επεσήμανε στο twitter πως το κανάλι έχει το δικαίωμα να μεταδίδει μόνο δυο ματς σε κάθε γύρο και πως η επιλογή των αγώνων είχε γίνει πριν τους επαναληπτικούς του 4ου γύρου.