Άλαρνταϊς: «Είμαι ο πιο φιλοσοφημένος»!

Τα χρόνια της εμπειρίας του από την Πρέμιερ Λιγκ, θεωρεί πως του επιτρέπουν να δηλώσει ότι είναι ο πιο φιλοσοφημένος προπονητής του κορυφαίου πρωταθλήματος! Ο Σαμ Άλαρνταϊς δικαιολόγησε τους ισχυρισμούς του σε μια προσπάθεια ν' απαντήσει στον Λουίς Φαν Χάαλ για την κόντρα που άνοιξε μεταξύ τους μετά το ματς της Γουέστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Άλαρνταϊς: «Είμαι ο πιο φιλοσοφημένος»!

Ο Ολλανδός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» θεώρησε σωστό να υπερασπιστεί την επιλογή του να παίξει η ομάδα του με βαθιές μπαλιές την περασμένη Κυριακή στο «Άπτον Παρκ», παραθέτοντας στους δημοσιογράφους στοιχεία και αριθμούς για τις «γιόμες» που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο ισόπαλο 1-1 με τα «σφυριά».

Λόγω του ότι ο Σαμ Άλαρνταϊς άκουσε τον Φαν Χάαλ να λέει και για τη Γουέστ Χαμ, αυτός απάντησε:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο φιλοσοφημένος προπονητής από εμένα. Δεν θα ήθελαν να ασκήσω κριτική σε κανέναν από τους συναδέλφους μου στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως, μονάχα ο Αρσέν Βενγκέρ έχει περισσότερες εμπειρίες από εμένα. Φυσικά και οι ξένοι προπονητές έχουν πολλές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα στα οποία έχουν θητεύσει, όμως στην Πρέμιερ, Το θετικό μου στοιχείο πιστεύω πως είναι το γεγονός πως δεν μένω στάσιμος σαν προπονητής και γι' αυτό έχω καταφέρει να βρίσκομαι στην Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία 13-14 χρόνια».