Ντι Μαρία: «Είμαι καλά στην Αγγλία»

Δήλωση που κατευνάζει τα πνεύματα και φαίνεται να διαψεύδει τα σενάρια που τον ήθελαν να σκέφτεται την αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από την προσπάθεια ένοπλης ληστείας που έγινε στο σπίτι του, έκανε ο Άνχελ Ντι Μαρία στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.  



Ντι Μαρία: «Είμαι καλά στην Αγγλία»

Ο Αργεντινός αστέρας των «κόκκινων διαβόλων», ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το περιστατικό που συνέβη πριν από ένα δεκαήμερο, όταν λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τη Λέστερ, επέστρεψε στο σπίτι του κι εκεί, ένοπλοι ληστές προσπάθησαν να μπουν μέσα, πυροβολώντας στα τζάμια και την πόρτα!

Η σύζυγος του Ντι Μαρία είναι ακόμα σοκαρισμένη και η οικογένεια έχει περάσει τα περισσότερα βράδια της μετά από εκείνη την ημέρα, σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ.

Το βράδυ της Δευτέρας, κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τον Ντι Μαρία να σκέφτεται πλέον την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αγγλία, ώστε να συνέλθει ψυχολογικά, ωστόσο, σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, έδειξε να διαψεύδει την έντονη φημολογία...

«Το μοναδικό κακό είναι ο καιρός. Δεν βοηθάει και πολύ το κρύο... Αλλά είμαι μια χαρά και αισθάνομαι άνετος πλέον στο Μάντσεστερ. Συνεχίζω τα μαθήματα αγγλικών για να μπορώ να συνεννοούμαι με τους συμπαίκτες μου αλλά και στην καθημερινότητά μου. Ελπίζω να μάθω γρήγορα περισσότερα πράγματα» ήταν η τοποθέτησή του για τη μέχρι στιγμής παρουσία του στο Νησί.