Κι όμως έμεινε ο Πίρσον!

Φοβερά πράγματα τις τελευταίες ώρες στη Λέστερ! Ο Νάιτζελ Πίρσον παραμένει κανονικότατα στο πόστο του, με τον σύλλογο να τοποθετείται επίσημα και να ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα απόλυσης παρά το γεγονός πως το βράδυ της Κυριακής είχε γίνει γνωστό ότι απολύθηκε έπειτα από το επεισόδιο με τον ΜακΆρθουρ.  



Κι όμως έμεινε ο Πίρσον!

Ο τεχνικός των «αλεπούδων», το απόγευμα του Σαββάτου, στην ήττα (1-0) από τους «αετούς» του Άλαν Πάρντιου, έπεσε πάνω από τον Τζέιμς ΜακΆρθουρ, στη γραμμή του πλαγίου άουτ και φάνηκε να τον πιάνει από τον λαιμό!

Ο τέταρτος διαιτητής ήταν κοντά στο περιστατικό, όμως είδε τα χαμόγελα των δύο ανδρών και απλά επενέβη ήρεμα για να συνεχιστεί το παιχνίδι και να χωριστούν οι δύο άνδρες.

Ο Πίρσον, δήλωσε ότι σέβεται απόλυτα τον ποδοσφαιριστή και δεν έχει να χωρίσει κάτι μαζί του, προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Η διοίκηση της Λέστερ, το βράδυ της Κυριακής κι έπειτα από ένα 24ωρο σκέψεων, φερόταν να έχει πάρει την απόφαση της λύσης της συνεργασίας με τον προπονητή λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς που επέδειξε, όμως, εν τέλει οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί!

Το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Άρσεναλ, οι νεοφώτιστοι θα έχουν κανονικά τον Πίρσον στον πάγκο τους, όπως επίσης και το τεχνικό του επιτελείο!