Συλλήψεις στο Old Firm

Σε 19 συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές της Σκωτίας στο τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς στο»Χάμπντεν Παρκ».



Συλλήψεις στο Old Firm

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από το 2012, με τους Κέλτες να επικρατούν με σκορ 2-0 και να προκρίνονται στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Δεν έλειψαν όμως και τα παρατράγουδα με 19 άτομα να οδηγούνται στο κρατητήριο για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το τέλος της αναμέτρησης.

«Ως συνήθως η συντριπτική πλειοψηφία των 50.000 οπαδών πήγαν στο γήπεδο για να απολαύσουν το παιχνίδι και να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εξαιρετική συμπεριφορά τους. Για ακόμη μία φορά, όμως, μια μειοψηφία οπαδών χάλασαν το κλίμα κάνοντας για παράδειγμα χρήση φωτοβολίδων και τραγουδώντας σεχταριστικά συνθήματα.

Αντιμετωπίσαμε την κατάσταση γρήγορα και με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση. Στις 17:00 (ώρα Σκωτίας) συνελήφθησαν 19 άτομα κυρίως για μικροαδικήματα κατά της δημόσιας τάξης. Οι δέκα συλλήψεις έγιναν για θρησκευτική παραβίαση της ειρήνης» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.