Στάριτζ, η καλύτερη μεταγραφή!

Η επιστροφή του Ντάντιελ Στάριτζ είναι ικανή από μόνη της να αλλάξει τα δεδομένα στη διεκδίκηση της 4άδας στην Πρέμιερ Λιγκ. Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης.



Στάριτζ, η καλύτερη μεταγραφή!

Επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο. Λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έπιασε το διαγώνιο σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πατάει καλά το τελευταίο διάστημα και η επιστροφή του Άγγλου στράικερ έρχεται στο σημαντικότερο χρονικό σημείο της σεζόν.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» εμπνεύστηκε ένα σύστημα το τελευταίο διάστημα, το οποίο απέδωσε μεν όμως δεν είχε σέντερ φορ. Με την ακριβή έννοια του όρου. Ο Στάριτζ μετά από πέντε μήνες θα της δώσει την αυτοπεποίθηση που ίσως της έλειπε όταν δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της κυρίως στις εντός έδρας αναμετρήσεις, εκεί όπου οι αντίπαλοι της έκαναν τη ζωή δύσκολη.

Η Λίβερπουλ με την επικράτηση επί της Γουέστ Χαμ διατηρήθηκε σε απόσταση βολής και θα πάει στο μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ έχοντας τη δυναμική των τελευταίων αναμετρήσεων συν ένα ακόμη πολύτιμο όπλο.

Ο Στάριτζ δεν αποκλείεται να αποδειχθεί η καλύτερη μεταγραφή που θα μπορούσε να γίνει τον Ιανουάριο από τον Ρότζερς αφού εύκολα προλαβαίνει να πετύχει διψήφιο αριθμό τερμάτων μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν καταφέρει αυτό τον στόχο, τότε η Λίβερπουλ θα πιέσει αφόρητα τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ και Άρσεναλ που της κόβουν αυτή τη στιγμή τη θέα της τετράδας και του Τσάμπιονς Λιγκ.