Δεν έρχεσαι με Κέμπριτζ; Τιμωρείσαι με Σάντερλαντ!

Κλειστή θα είναι η είσοδος του «Ολντ Τράφορντ» για το ματς της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Σάντερλαντ (28/2), σε όσους κατόχους κάρτας διαρκείας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πήραν εισιτήριο αξίας 50 λιρών για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Κέμπριτζ!



Δεν έρχεσαι με Κέμπριτζ; Τιμωρείσαι με Σάντερλαντ!

Τιμωρία μίας αγωνιστικής θα έχουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχουν κάρτα διαρκείας και δεν αγόρασαν εισιτήριο για το ματς του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Κέμπριτζ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φιλοξενούν στην έδρα τους (31/1) τον σύλλογο της League Two, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα την περασμένη Παρασκευή (23/1). Το όνομα του αντιπάλου δεν ελκύει, ωστόσο στη Γιουνάιτεντ πήραν τα... μέτρα τους, τα οποία ωστόσο δεν «ήχησαν» καλά στα αυτιά των φίλων της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση ανακοίνωσε στους κατόχους διαρκείας πως αν δεν πάρουν εισιτήριο αξίας 50 λιρών για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην Κέμπριτζ, δεν θα έχουν το δικαίωμα να δουν ούτε το εντός έδρας παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Σάντερλαντ (28/2)!

Αρκετοί από τους φίλους της Γιουνάιτεντ είναι έτοιμοι να μποϊκοτάρουν και τα δύο παιχνίδια, θεωρώντας μάλλον... υψηλές (και χρηματικά) τις απαιτήσεις του συλλόγου.