Στάριτζ: «Μου έκανε καλό, έτοιμος να επιστρέψω»

Την θετική πλευρά του 5μηνου τραυματισμού του είδε ο Ντάνιελ Στάριτζ, που δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ακόμη και στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Γουέστ Χαμ.



Στάριτζ: «Μου έκανε καλό, έτοιμος να επιστρέψω»

Αναλυτικά κάποια κομμάτια από την μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων»:

«Νιώθω υπέροχα. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην δράση και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Έγινε σπουδαία δουλειά στις ΗΠΑ όσον αφορά την αποκατάσταση του προβλήματος. Φυσικά το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ είναι εξαιρετικό, αλλά το περιβάλλον εκεί ήταν διαφορετικό. Είμαι χαρούμενος με το πως πήγαν τα πράγματα.

Σίγουρα είμαι πιο δυνατός ψυχικά μετά από όλο αυτό. Απήλαυσα στιγμές που δεν απολάμβανα όσο αγωνιζόμουν. Γενικά είμαι σκληρός με τον εαυτό μου, ακόμη και όταν παίζω καλά πάντα κοιτάω τι αρνητικό έκανα. Είχα χρόνο να σκεφτώ πράγματα όσον αφορά το τι χρειάζομαι για να πάω εκεί που θέλω στη ζωή μου.

Δεν είμαι πολύ καλός, δεν ήθελα να βλέπω τα παιχνίδια αλλά έπρεπε. Παρακολούθησα όλους τους αγώνες. Αρκετές φορές σηκωνόμουν πολύ νωρίς, ανάλογα με τι ώρα ήταν τα ματς. Ήταν σημαντικό να βλέπω πως παίζουμε, τα σχήματα που χρησιμοποιούσαμε, αλλά και το στυλ των νέων ποδοσφαιριστών. Ήταν ωραίο που είδα απ’ έξω τα πράγματα. Όταν τα ζεις, είσαι σε μια φούσκα και δεν αντιλαμβάνεσαι καλά τι συμβαίνει.

Παίζουμε πολύ καλά, είμαι ενθουσιασμένος και αισιόδοξος για το μέλλον.

Κράτησα επαφή με όλους όσο έλειπα και αυτό ήταν πολύ ωραίο. Ήταν μια σημαντική περίοδος για μένα. Ευελπιστώ πως όλα στο μέλλον θα είναι θετικά.

Έπρεπε όλοι να είμαστε υπομονετικοί. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως πάντα κάνω, και δεν θα μασήσω. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη στις εμφανίσεις μου και ανυπομονώ να επιστρέψω. Άλλωστε γι’ αυτό δούλεψα τόσο σκληρά σε αυτό το διάστημα.

Δεν ξέρω, αλήθεια, πως θα αισθάνομαι εάν παίξω με την Γουέστ Χαμ. Θα είμαι ενθουσιασμένος, σίγουρα. Ακόμη κι αν δεν παίξω, ακόμη κι αν πρέπει να περιμένω μέχρι να το αποφασίσει ο κόουτς, θα είμαι έτοιμος».