Πωλείται ο Σούρλε, ανοίγει ο δρόμος για Κουαδράδο!

Σε συμφωνία με τον Αντρέ Σούρλε για την πώλησή του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήρθε η Τσέλσι, η οποία με τα χρήματα που θα πάρει, αναμένεται με τη σειρά της να προβεί στην απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο, καταθέτοντας τη ρήτρα των 26,8 εκ. λιρών!



Πωλείται ο Σούρλε, ανοίγει ο δρόμος για Κουαδράδο!

Ιδανικά φαίνεται πως κυλούν τα πράγματα στην Τσέλσι, αν υπάρχει δόση αλήθειας στο αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail»!

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως οι «μπλε» έκαναν δεκτό του αίτημα του Αντρέ Σούρλε, βάζοντάς του και επίσημα «πωλητήριο», με τιμή που ανέρχεται κοντά στα 30 εκ. λίρες. Τόσο η Βόλφσμπουργκ, όσο και η Μπορούσια Ντόρτμουντ ενδιαφέρονται για τον παίκτη, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν οι δύο σύλλογοι προτίθενται να δώσουν το ποσό που ζητούν οι Λονδρέζοι.

Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γερμανού διεθνή, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται αυτόματα να κινηθεί για την απόκτηση του Χουάν Κουαρδάδο, μόλις λάβει τα χρήματα της πώλησης του Σούρλε.

Η ρήτρα που έχει θέσει στον Κολομβιανό η Φιορεντίνα ανέρχεται στα 26,8 εκ. λίρες και σε περίπτωση καταβολής της, ο παίκτης έρχεται άμεσα στο Λονδίνο για ιατρικά, από τη στιγμή που η Τσέλσι τα έχει ήδη βρει με τον παίκτη στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.