Λονδρέζος και με τη… βούλα ο Γκάμπριελ

Το τυπικό σκέλος της μετακίνησης του Γκάμπριελ Παουλίστα στην Άρσεναλ ολοκληρώθηκε, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού και παράλληλα την παραχώρηση του Τζόελ Κάμπελ στη Βιγιαρεάλ με τη μορφή δανεισμού.  



Λονδρέζος και με τη… βούλα ο Γκάμπριελ

Επιπλέον, οι «κανονιέρηδες» επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες των αγγλικών Μέσων σχετικά με την έκδοση της άδειας εργασίας του 24χρονου μπακ, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα ματς της νέας του ομάδας.

«Η Άρσεναλ απέκτησε τον Βραζιλιάνο αμυντικό Γκάμπριελ από τη Βιγιαρεάλ, ενώ ο Κάμπελ συμφώνησε να πάει δανεικός στην ισπανική ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

«Ήρθα από μια ομάδα που δεν είναι μεγάλη στη Βραζιλία. Αγωνίστηκα στην Ισπανία και το όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη έγινε πραγματικότητα. Λίγο καιρό πριν ένιωσα μεγάλη επιθυμία να παίξω και στην Πρέμιερ Λιγκ. Ήθελα να το καταφέρω. Είχα μια συζήτηση με την οικογένειά μου και τους είπα ότι το νέο μου όνειρο είναι να αγωνιστώ στην Πρέμιερ», τόνισε αρχικά ο Γκάμπριελ και πρόσθεσε:

«Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και οι οπαδοί πρέπει να περιμένουν έναν ποδοσφαιριστή που θα θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου, διότι για μένα δεν είναι σημαντικό. Με νοιάζει περισσότερο να σκέφτομαι την ομάδα και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Θέλω να τους βοηθήσω όλους».