Μπήκε και... καθάρισε (video)

Η λύση ήρθε από τον πάγκο. Ο Ντιαφρά Σακό έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του και με δικό του γκολ στο 81’ χάρισε στη Γουέστ Χαμ τη νίκη- πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας σε βάρος της Μπρίστολ Σίτι με σκορ 1-0!  



Μπήκε και... καθάρισε (video)

Πάνω που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα οδηγούνταν σε δεύτερο ματς, αυτή τη φορά στο «Άμπτον Παρκ», ήρθε το τέρμα του Σενεγαλέζου με κεφαλιά να βγάλει την… υποχρέωση και να αποτρέψει τα «σφυριά» από ακόμη μία έκπληξη στο θεσμό!

Από τη μεριά της, η Μπρίστολ Σίτι- ομάδα της League 1- έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πάρει το προβάδισμα, ενώ στην επανάληψη το… ανακάτεμα του Σαμ Αλαρντάις στο σύστημα και στα πρόσωπα της ενδεκάδας την αποδιοργάνωσε.

Οι φιλοξενούμενοι έγιναν περισσότερο απειλητικοί στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει νωρίτερα το σκορ, αν το σουτ του Σακό στο 75’ δεν χτυπούσε αρχικά στο κεφάλι αμυντικού της Μπρίστολ και στη συνέχεια στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπρίστολ Σιτι: Φίντινγκ, Άιλινγκ, Φλιντ, Γουίλιαμς, Λιτλ (75’ Γουάγκσταφ), Φρίμαν (82’ Άγκαρντ), Κόρεϊ, Σμιθ, Σάβιλ (83’ Πακ), Μπράιαν, Εμάνουελ- Τόμας, Μ. Σμιθ.

Γουέστ Χαμ: Αντριαν, Τζένκινσον, Ριντ, Τόμκινς, Κρέσουελ, Σονγκ (57’ Αμαλφιτανό), Ντάουνινγκ, Νόλαν (88’ Ντεμέλ), Βαλένσια (57’ Σακό), Κάρολ.