Ούτε θύμα, αλλά ούτε και θύτης...

Την ώρα που Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ έμειναν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Αγγλίας, η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μπόλτον και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό.



Ούτε θύμα, αλλά ούτε και θύτης...

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας πολύ καλή παρουσία και μάλιστα έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, με τον Μόξεϊ να κάνει εξαιρετική ενέργεια αλλά να μην μπορεί να βρει εστία.

Νωρίτερα αισθητή είχαν κάνει την παρουσία τους και οι «κόκκινοι», με τον Κουτίνιο να μοιάζει πιο δραστήριος από τους υπόλοιπους στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Ρότζερς.

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι έδειχναν αποφασισμένοι για το... μισό γκολ που θα τους έβαζε στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, αλλά οι παίκτες τους έπεσαν πάνω σε έναν πολύ καλό Άνταμ Μπόγκνταν, ο οποίος με άμεσες επεμβάσεις, σωστές τοποθετήσεις και ωραίες αποκρούσεις δεν επέτρεψε να ανοίξει το σκορ.

Ευκαιρίες έχασε και η Μπόλτον, με τον Γκουντγιόνσεν σε μία από αυτές να μην μπορεί να δώσει της το προβάδισμα. Αξίζει να σημειωθεί πως δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο Τζόρνταν Χέντερσον ζήτησε πέναλτι που δεν καταλογίστηκε.

Για περίπου μία ώρα αγώνα στο χορτάρι βρέθηκε και ο Εμίλ Χέσκεϊ, που επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Άνφιλντ» και κατά την αποχώρησή του καταχειροκροτήθηκε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Τσαν, Σακό, Μανκίγιο (68' Μπορίνι), Άλεν (67' Λέιβα), Χέντερσον, Ενρίκε (46' Μάρκοβιτς), Κουτίνιο, Λαλάνα, Στέρλινγκ

Μπόλτον: Μπογκντάν, Μόξεϊ (83' Γουίτερ), Μιλς (73' Σπίρινγκ), Ριμ, Ντερβάιτ, Βέλα, Νταντς, Πράτλεϊ, Φίνι, Γκουντγιόνσεν, Χέσκεϊ (56' Γουίλκινσον)