Τέλος ο Κουαδράδο, παράθυρο παραμονής για Σούρλε – Σάλαχ

Ξεκάθαρος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο όσον αφορά την υπόθεση του Χουάν Κουαδράδο για την Τσέλσι, τονίζοντας πως δεν χωράει στο ρόστερ των «μπλε». Παράλληλα, ο Πορτογάλος κόουτς υποστήριξε ότι θέλει να παραμείνουν στον σύλλογο οι Αντρέ Σούρλε και Μοχάμεντ Σάλαχ, παρά το γεγονός πως υπάρχουν κρούσεις και για τους δύο από ομάδες του εξωτερικού.  



Τέλος ο Κουαδράδο, παράθυρο παραμονής για Σούρλε – Σάλαχ

Ο «special one» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Μπράντφορντ, το Σάββατο, μίλησε για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του και την κρούση που φέρεται να έχει κάνει η λονδρέζικη ομάδα στη Φιορεντίνα για τον Χουάν Κουαδράδο.

«Νομίζω ότι είναι μια χαρά στη Φιορεντίνα και την εθνική ομάδα της Κολομβίας. Δεν είναι για το δικό μας ρόστερ» είπε ο Μουρίνιο για τον διεθνή άσο που τις τελευταίες μέρες φερόταν να είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος της Τσέλσι μέχρι να εμφανιστεί ο ... Ντάγκλας Κόστα της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Όσο για τους Σάλαχ και Σούρλε, τους οποίους θέλουν οι Ρόμα και Βόλφσμπουργκ αντίστοιχα, ανέφερε:

«Πρόθεσή μας είναι να μη χάσουμε κανέναν ποδοσφαιριστή από το ρόστερ. Θέλουμε να τους κρατήσουμε και θέλω να είναι χαρούμενοι που βρίσκονται μαζί μας».