Παίρνει και Γκάμπριελ Παουλίστα η Άρσεναλ

Λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Κρίστιαν Μπιέλικ από την Λέγκια Βαρσοβίας, η Άρσεναλ φημολογείται ότι θα ολοκληρώσει και την μεταγραφή του Γκάμπριελ Παουλίστα από την Βιγιαρεάλ έναντι 15 εκ. λιρών. Ενδεχόμενο εμπόδιο με την άδεια εργασίας του.



Παίρνει και Γκάμπριελ Παουλίστα η Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι πως η ομάδα του έκλεισε τα στόματα των επικριτών της όσον αφορά το αμυντικό σκέλος, όμως αυτό φαίνεται να μην τον εμποδίζει για να κάνει τα μετόπισθεν των «κανονιέρηδων» ακόμη πιο συμπαγή.

Ισπανικό Μέσο ισχυρίζεται πως ο Αλσατός έχει εισηγηθεί την μεταγραφή του πρώτου σε συμμετοχές κεντρικού αμυντικού με την φανέλα της Βιγιαρεάλ (για την φετινή σεζόν), Γκάμπριελ Παουλίστα (γνωστός απλώς και ως Γκάμπριελ), που είναι 24 ετών και έχει ύψος σχεδόν 1.90.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο «Μαδριγάλ» από τον Αύγουστο του 2013, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο. Φέτος μετρά 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με το «κίτρινο υποβρύχιο» μετά από ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ πέρυσι είχε συνολικά 18.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως μιας και δεν είναι υπήκοος ΕΕ, ενώ δεν έχει αποτελεί και διεθνή με την πρώτη εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ενδεχομένως προκαλέσει προσωρινά προβλήματα στους Λονδρέζους με την άδεια εργασίας του.