Αγοράζει Φαλκάο για να τον... ανταλλάξει με Καβάνι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγοράζει τον Ραδαμέλ Φαλκάο από τη Μονακό το ερχόμενο καλοκαίρι και τον χρησιμοποιεί ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Έντισον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό είναι το σενάριο που δημοσιεύει στο σημερινό της (21/1) φύλλο, η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe»!



Αγοράζει Φαλκάο για να τον... ανταλλάξει με Καβάνι!

Υπό άλλες συνθήκες, θα χαρακτηριζόταν ως ένα «τρελό δημοσίευμα». Ωστόσο, όταν δημοσιεύεται από την γαλλική «L' Equipe», τα πράγματα αλλάζουν.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα, αποκαλύπτει σήμερα (21/1) την πρόθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προβεί τελικά στην αγορά του Ραδαμέλ Φαλκάο από τη Μονακό το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 43 εκ. λιρών και... αυτόματα να τον χρησιμοποιήσει ως «δόλωμα» για τη απόκτηση του Έντισον Καβάνι!

Με το που ολοκληρώσουν δηλαδή οι «κόκκινοι διάβολοι» την... μονιμοποίηση του Κολομβιανού στράικερ (αγωνίζεται ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι), θα τον προτείνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ζητώντας ως αντάλλαγμα τον Ουρουγουανό, ο οποίος κοστολογείται στα 40 εκ. λιρών.

Αναμένεται να δούμε αν το συγκεκριμένο σενάριο πάρει «σάρκα και οστά», με τη Γιουνάιτεντ να προχωράει σε μία πολύ έξυπνη κίνηση.