«Έπρεπε να το έχει εκτελέσει ο Μπέινς...»

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παραδέχθηκε ότι ο Κέβιν Μιραλάς παραβίασε τον κανονισμό που θέλει τον Λέιτον Μπέινς να εκτελεί όλα τα στημένα και τα πέναλτι της Έβερτον, ωστόσο, δικαιολόγησε την αυθόρμητη απόφαση του Βέλγου στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ, λέγοντας πως εκείνη τη στιγμή είχε αυτοπεποίθηση.  



«Έπρεπε να το έχει εκτελέσει ο Μπέινς...»

Το χαμένο πέναλτι του Κέβιν Μιραλάς στο 44ο λεπτό του αγώνα της Δευτέρας στο «Γκούντισον Παρκ» ήταν η καλύτερη ευκαιρία που είχαν τα «ζαχαρωτά» για να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα από το τελικό 0-0 απέναντι στους «baggies» στην 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Λέσκοτ έκανε χέρι στο 44', δίνοντας την ευκαιρία στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα, ωστόσο, ο Βέλγος δεν άφησε τον Μπέινς να το εκτελέσει και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία που τον οδήγησε και εκτός παιχνιδιού στην ανάπαυλα.

«Δεν εκτελεί τα πέναλτι ο Κέβιν. Ο Μπέινς είναι ο βασικός μας εκτελεστής στις στημένες φάσεις και αυτός έπρεπε να το κάνει. Παρ' όλα αυτά ο Κέβιν είναι αρκετά καλός και το έδειξε και στο αμέσως προηγούμενο ματς με τη Γουέστ Χαμ στο Κύπελλο... Είχε αυτοπεποίθηση εκείνη τη στιγμή και ήθελε να το κάνει αυτός» δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για το περιστατικό.