Έρικσεν... της τελευταίας στιγμής! (vids)

Σε ακόμα ένα παιχνίδι, ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε τελευταίος και η Τότεναμ χαμογέλασε στο φινάλε για να επικρατήσει 2-1 της Σάντερλαντ στην 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Δανός αποδεικνύεται... από μηχανής Θεός φέτος για τα «σπιρούνια» και το england365.gr θυμίζει τα ματς στα οποία έχει σώσει στο παρά πέντε την ομάδα του.  



Έρικσεν... της τελευταίας στιγμής! (vids)

Απέναντι στις «μαυρόγατες» του Ζερμέιν Ντεφό, ο Έρικσεν σκόραρε στο 88ο λεπτό για να χαρίσει στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο ακόμα ένα «τρίποντο», όπως το έχει αρκετές φορές μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γιαν Βερτόνχεν ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ για την Τότεναμ, προτού έρθει η ισοφάριση από τον Λάρσον για τη Σάντερλαντ που έφτασε κοντά στην κατάκτηση ενός σημαντικού βαθμού.

Ο Έρικσεν δεν θα... κοιμόταν το βράδυ αν δεν έκανε και πάλι το «θαύμα» του και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με πανέμορφο μονοκόματο σουτ από γύρισμα του Τάουνσεντ. Ο Παντίλιμον έμεινε να βλέπει την αργή πορεία της μπάλας που πρώτα προσέκρουσε στο δοκάρι κι έπειτα κατέληξε στα δίχτυα. 


Tottenham Hotspur 2-1 Sunderland All Goals HD by sanagoree

Στις 26 Δεκεμβρίου, η Τότεναμ έπαιξε φιλοξενήθηκε από τη Λέστερ στο πλαίσιο της Boxing Day της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Ο Κέιν είχε βάλει μπροστά τα «σπιρούνια» από πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, όμως ο Ουγιόα ήταν αυτός που απάντησε για τις «αλεπούδες». Η πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν στο 77' έφερε ακόμα ένα 2-1 στους Λονδρέζους και άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι τους.


Leicester City 1 - 2 Tottenham Hotspur All... by ViralDailyTV

Στις 14 Δεκεμβρίου, στο «Liberty Stadium», πάλι η ίδια ιστορία, πάλι το ίδιο σκορ, πάλι ο ίδιος πρωταγωνιστής. Ο Κρίστιαν Έρικσεν σκόραρε στο 89ο λεπτό αυτή τη φορά για να επιτρέψει στο σύνολο του Μαουρίσιο Ποκετίνο να φύγει από την Ουαλία παίρνοντας μαζί όλους τους βαθμούς. Σε αυτό το ματς είχε και ασίστ καθώς εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο ο Χάρι Κέιν με κεφαλιά είχε δώσει το προβάδισμα στα «σπιρούνια» προτού ισοφαρίσει ο Μπονί λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης.


Swansea 1-2 Tottenham Hotspur - English Premier... by football-live1

Πάμε και ακόμα πιο πίσω, στις 23 Νοεμβρίου, όταν στην έδρα της Χαλ, χρειάστηκε ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του σούπερ Δανού της Τότεναμ για το τελικό 2-1, στην εκπνοή των 90 λεπτών. Σε ένα πολύ δύσκολο ματς για τους Λονδρέζους, με τις «τίγρεις» να έχουν πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Λίβερμορ από το 8ο λεπτό. Η αποβολή του Γκαστόν Ραμίρεζ για χτύπημα στον Βερτόνχεν λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αποδείχθηκε καθοριστική, με τους Κέιν και Έρικσεν να το παίρνουν πάνω τους ξανά και τον δεύτερο να σκοράρει στο 90'.


Hull City vs Tottenham (1-2) Full Highlights 23... by VideoRE