Τσάμπιονσιπ – 26η αγωνιστική (preview)

Η αναμέτρηση μεταξύ της Ντέρμπι Κάουντι και της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι αυτή που τραβάει τα βλέμματα στην 26η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Στην έδρα της Ρόδεραμ δοκιμάζεται η τυπικά πρωτοπόρος Μπόρνμουθ.



Τσάμπιονσιπ – 26η αγωνιστική (preview)

Μετά από 14 παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, η Μπόρνμουθ υπέστη την περασμένη αγωνιστική την πρώτη της ήττα από τη Νόριτς με 2-1. Πλέον, δίχως να έχει περιθώρια για νέα απώλεια, η πρωτοπόρος θα ψάξει την εκτός έδρας νίκη επί της Ρόδεραμ.

Από 48 βαθμούς, έχει εκτός από τη Μπόρνμουθ, και η Ντέρμπι Κάουντι, που θέλει να παραμείνει «κολλημένη» στην κορυφή, έχοντας ωστόσο δύσκολο έργο κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μόλις έναν βαθμό λιγότερο έχει η Ίπσουιτς, που για να μείνει κοντά στις θέσεις της απευθείας ανόδου, θα πρέπει να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Μίλγουολ.

Στην 4η θέση, η Μίντλεσμπρο αντιμετωπίζει την Χάντερσφιλντ, ενώ η Μπρέντφορντ που βρίσκεται από κάτω της ταξιδεύει στο Μπράιτον. Τέλος, η Γουότφορντ αναζητά την ανάκαμψη με μία νίκη κόντρα στην Τσάρλτον.

Με εξαίρεση το Ντέρμπι Κάουντι – Νότιγχαμ Φόρεστ που ξεκινάει στις 14:15, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Ντέρμπι Κάουντι – Νότιγχαμ Φόρεστ (14:15)

Μίντλεσμπρο – Χάντερσφιλντ

Γουλβς – Μπλάκπουλ

Μίλγουολ – Ιπσουιτς

Λιντς – Μπέρμιγχαμ

Ρόδεραμ – Μπόρνμουθ

Γουίγκαν – Μπλάκμπερν

Νόριτς – Κάρντιφ

Μπράιτον – Μπρέντφορντ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπόλτον

Γουότφορντ – Τσάρλτον

Φούλαμ – Ρέντινγκ