Ψάχνουν... χώρο για Τσάμπιονς Λιγκ στον Μπονί

Μέχρι τις 3 Φλεβάρη έχει περιθώριο η Μάντσεστερ Σίτι να επιλέξει τον παίκτη από το υπάρχον ρόστερ που θα πρέπει να βγει από τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να μπει στη θέση του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γουιλφρίντ Μπονί.



Ψάχνουν... χώρο για Τσάμπιονς Λιγκ στον Μπονί

Τον παίκτη που θα «ανοίξει χώρο» για τη συμμετοχή του Γουιλφρίντ Μπονί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναζητούν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» έχουν διορία μέχρι τις 3 Φλεβάρη να αποφασίσουν ποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας, που έχει δηλωθεί στη λίστα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα αναγκαστεί να βγει από αυτή, ώστε να πάρει τη θέση του ο Ιβοριανός στράικερ.

Ενόψει λοιπόν των διπλών αναμετρήσεων για τους «16» κόντρα στη Μπαρτσελόνα, οι Καμπαγιέρο, Σανιά, Κολάροφ και Γιόβετιτς είναι οι τέσσερις επικρατέστεροι προς... αποχώρηση, με τον τελευταίο ωστόσο να συλλέγει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι αυτός που θα βγει από τη λίστα της UEFA.

Η έλευση του Μπονί ανέβασε τον αριθμών των «ξένων» παικτών της Σίτι στους 17, έναν περισσότερο δηλαδή από τον αριθμό που επιτρέπεται να έχει, μετά την τιμωρία που είχε δεχθεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.