Ο εκνευρισμός του Φάμπρεγας για τον Μέσι

Ενοχλημένος δηλώνει ο Σεσκ Φάμπρεγας από τις ιστορίες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και τον θέλουν να «ψήνει» τον Λιονέλ Μέσι για να υπογράψει στην Τσέλσι.  



Ο εκνευρισμός του Φάμπρεγας για τον Μέσι

Ο Ισπανός χαφ των «μπλε» που το καλοκαίρι επέστρεψε στην Αγγλία για να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις από μερίδα οπαδών της Άρσεναλ που έκαναν λόγο για προδοσία, μίλησε για το φλέγον θέμα των ημερών.

Αυτό δεν είναι άλλο από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μέσι, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι στόχος της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο. Μάλιστα, θέλησε να απαντήσει στα όσα του καταλογίζει ο Τύπος περί προσπάθειας να πείσει τον Αργεντινό πρώην συμπαίκτη του να μετακομίσει στο Λονδίνο.

«Ο Μέσι είναι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα και η ομάδα είναι χαρούμενη που τον έχει. Με ενοχλεί όταν λένε ότι συνέχεια μπλέκομαι στην υπόθεση. Ποιος είμαι εγώ που θα μιλήσω για συμβόλαια; Είμαι ένας απλός ποδοσφαιριστής. Προφανώς, όμως, σαν φίλος του και πρώην συμπαίκτης, θα ήθελα να τον έχω μαζί μου. Ξέρω τον Λίο και ξέρω ότι σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να φύγει».