Τριάδα επιστροφών στη Σίτι!

Όπως αναμενόταν, οι Κουν Αγουέρο, Έντιν Τζέκο και Βινσέντ Κομπανί ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για την αυριανή (10/1) αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον.  



Τριάδα επιστροφών στη Σίτι!

Βέβαια, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το κατά πόσο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θα τους ξεκινήσει βασικούς ή τους δώσει χρόνο συμμετοχής εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Αντίθετα, εκτός πλάνων έμεινε ο Γιάγια Τουρέ, λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα, κάτι που όπως είναι λογικό δεν πέρασε στα… ψιλά από τον έμπειρο κόουτς.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας απασχολεί που ο Γιάγια δεν είναι μαζί μας. Αυτό ίσχυε και για τους Αγουέρο, Τζέκο και Σίλβα όταν δεν μπορούσαν να μας ακολουθήσουν», τόνισε.

Όσον αφορά την αναμέτρηση του «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στα…ντεφορμέ «ζαχαρωτά», ο Χιλιανός προπονητής αναφέρθηκε στη δυναμική των αντιπάλων: «Μου προκαλεί έκπληξη η φετινή της πορεία, διότι διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Πέρσι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή σεζόν. Αυτά συμβαίνουν. Είμαι σίγουρος πως το τέλος της σεζόν θα βρει την Έβερτον σε πολύ καλή θέση».