Λάμπαρντ: «Γράφτηκαν ψέματα»

Τη θέση του αναφορικά με το θέμα της ομάδας στην οποία ανήκει, ξεκαθάρισε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Όπως ανέφερε, έχει υπογράψει συμφωνητικό με τη New York City και θα μεταβεί στις κανονικά στις ΗΠΑ, στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον νεοσύστατο σύλλογο.  



Λάμπαρντ: «Γράφτηκαν ψέματα»

Ο Άγγλος χαφ θα παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από την επέκταση του δανεισμού του στους Πρωταθλητές Αγγλίας που πραγματικά απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του.

Το βράδυ της Πέμπτης, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος άναψε... φωτιές υποστηρίζοντας πως το μοναδικό συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι αυτό με τους «πολίτες» και ανήκει ολοκληρωτικά στην αγγλική ομάδα.

Σήμερα το πρωί, ωστόσο, ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι, μέσω της προσωπική τους σελίδας στο Facebook, δήλωσε:

«Γράφτηκαν πολλά ανούσια πράγματα και πολλά ψέματα. Όταν έμεινα ελεύθερος από την Τσέλσι, υπέγραψα συμφωνητικό με τη New York City για δύο χρόνια, ξεκινώντας από την 1η Ιανουαρίου του 2015. Μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να παραμείνω σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και φυσική κατάσταση μέσω της Μάντσεστερ Σίτι. Ο δανεισμός μου επεκτάθηκε και πλέον θα μετακομίσω για να αγωνιστώ στη New York City στο τέλος της σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που υπάρχει η προοπτική του MLS μπροστά μου και θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε πολλά».