«Καμία συμφωνία Λάμπαρντ – New York City»!

Φωτιές ανάβει στο MLS και τη New York City η Πρέμιερ Λιγκ αφού με ανακοίνωσή της ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Φρανκ Λάμπαρντ με τον αμερικανικό σύλλογο και ο έμπειρος χαφ ανήκει ολοκληρωτικά αυτή τη στιγμή στη Μάντσεστερ Σίτι.  



«Καμία συμφωνία Λάμπαρντ – New York City»!

Η επέκταση της παραμονής του στο Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι ήταν αρχικά η αιτία για την οποία ξεσηκώθηκαν στις ΗΠΑ όσοι περίμεναν να τον δουν με τα χρώματα της New York City από την αρχή του έτους.

Πλέον, όμως, το θέμα πολύ μεγαλύτερο, με την Πρέμιερ Λιγκ να υποστηρίζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως δεν υπάρχει συμφωνία του Φρανκ Λάμπαρντ με την αμερικανική ομάδα και το μοναδικό που ισχύει αυτή τη στιγμή είναι πως αυτός ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι!

Μπορεί η New York City να τον είχε ανακοινώσει επίσημα τον Ιούλιο του 2014, όμως, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος δεν έχει βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι υπάρχουν υπογεγραμμένα έγγραφα ανάμεσα στον έμπειρο μέσο και το «αδερφάκι» των Πρωταθλητών Αγγλίας.