Ολοταχώς προς Σίτι ο Μπονί!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σουόνσι για την μεταγραφή του Γουιλφρέντ Μπονί, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ιβοριανός επιθετικός. «Όλα θα τελειώσουν σε λίγες ημέρες» σχολίασε ο εκπρόσωπός του.



Ολοταχώς προς Σίτι ο Μπονί!

Ο Μπονί μίλησε στο «Skysports» λίγη ώρα πριν αναχωρήσει για το Άμπου Ντάμπι, όπου θα ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού, τονίζοντας πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζονται κανονικά.

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Αυτήν τη στιγμή πάω στην εθνική ομάδα και προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος σε αυτό. Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθώ σε έναν σύλλογο που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός.

«Οι δύο ομάδες είναι σε επικοινωνία και ελπίζουμε πως όλα θα τελειώσουν σύντομα. Ακούγονται διάφορα, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός της Σίτι. Πρέπει να διευθετηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες στο οικονομικό και όλα θα έχουν τελειώσει σε λίγες ημέρες» ανέφερε από την πλευρά του ο μάνατζερ του παίκτη.