Ο Φαν Χάαλ έχει εξαντλήσει το φετινό ρόστερ (pic)

Στους 37 έχει ανέλθει ο αριθμός των παικτών που έχει χρησιμοποιήσει φέτος ο Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα, δίχως η ομάδα να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!  



Ο Φαν Χάαλ έχει εξαντλήσει το φετινό ρόστερ (pic)

Οι συνεχείς τραυματισμοί και η κατάρα που δεν λέει να σταματήσει για τους «κόκκινους διαβόλους», έχουν φέρει τον Ολλανδό προπονητή σε δύσκολη θέση και πάντα καλείται να βρει λύσεις ώστε η ομάδα του να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Θα ήταν, λοιπόν, αφύσικο για τη Γιουνάιτεντ να μην έχει εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό το φετινό της ρόστερ, δεδομένων των απουσιών που προκύπτουν από την έναρξη της τρέχουσας σεζόν, στα μισά του περασμένου Αυγούστου.

Δεύτερη στη σχετική λίστα έρχεται η ¶ρσεναλ, με πολύ διαφορετικές και περισσότερες υποχρεώσεις, καθώς χρειάστηκε να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης, ενώ μάλιστα συνεχίζει και στους «16» της διοργάνωσης, πράγμα που σημαίνει ότι πολλές φορές χρειάζεται φρεσκάδα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει χρησιμοποιήσει 32 ποδοσφαιριστές, έναν περισσότερο από τις Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον, στα ματς των οποίων έχουν σημειωθεί 31 διαφορετικά ονόματα μέχρι στιγμής στην αγωνιστική περίοδο.

Κάτω από το... όριο των 30 και συμπληρώνοντας την πρώτη πεντάδα, βρίσκεται η Χαλ του Στιβ Μπρους με 29 ποδοσφαιριστές σε αυτούς τους 4,5 μήνες.