Άκυρο και από Όλνταμ σε Έβανς!

Η απόφαση πάρθηκε. Η Όλνταμ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Τσεντ Έβανς, έπειτα από τον σάλο αντιδράσεων που ξέσπασε στην είδηση ότι είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον καταδικασμένο για βιασμό, ποδοσφαιριστή.  



Άκυρο και από Όλνταμ σε Έβανς!

Η καριέρα του φαίνεται ότι οδηγείται στο φινάλε της.

Ο Τσεντ Έβανς, προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο έπειτα από 2,5 χρόνια στη φυλακή, όμως οι πόρτες κλείνουν η μια μετά την άλλη.

Ουδείς θέλει να τον ξαναδεί να παίζει μπάλα γνωρίζοντας πως αυτός ο άνθρωπος καταδικάστηκε για βιασμό, ενώ πέρα από τους οπαδούς που ξεσηκώθηκαν στο άκουσμα πως η Όλνταμ ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ της, αντέδρασε κι ένας εκ των χορηγών της ομάδας, απειλώντας να τερματιστεί η συνεργασία τους.

Εν τέλει, φαίνεται πως η Όλνταμ άλλαξε τελικά την απόφασή της και ακυρώνει τη μεταγραφή του Έβανς, αφού δεν θέλει να προκαλέσει το κοινό αίσθημα, όπως το έκανε τις τελευταίες ώρες με την προσπάθειά της να του προσφέρει την ευκαιρία να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 21.000 άτομα υπέγραψαν κατά της απόκτησης του Τσεντ Έβανς από τον σύλλογο της LeagueOne, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να μην εμφανιστεί καν στη σημερινή προπόνηση και συνεπώς, να ακυρωθεί και η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα παρουσιαζόταν από την ομάδα...