Σιγουριά για Λάμπαρντ στη New York City

Καθησυχαστικοί όσον αφορά τον Φρανκ Λάμπαρντ και τη συμμετοχή του στο MLS εμφανίζονται οι άνθρωποι της New York City έπειτα από φήμες που ήθελαν τον έμπειρο μέσο να μένει στη Μάντσεστερ Σίτι και μετά το φετινό καλοκαίρι.  



Σιγουριά για Λάμπαρντ στη New York City

Ο πρώην ηγέτης της Τσέλσι αγωνίζεται στους «πολίτες» με τη μορφή δανεισμού από τον αμερικανικό σύλλογο, ενώ μάλιστα, έγινε ανανέωση της συμφωνίας, ώστε να συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν και να μη μετακομίσει στις ΗΠΑ από τις αρχές του έτους.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ξέρει ότι έχει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με εμπειρία και ουσία στο παιχνίδι του και από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει στη διοίκηση των Πρωταθλητών Αγγλίας ότι έπρεπε να γίνει νέο «deal» με τη New York City.

Αφότου επιτεύχθηκε αυτό, κυκλοφόρησαν φήμες που προκάλεσαν τον φόβο των φίλων της αμερικανικής ομάδας και του MLS γενικότερα, καθώς υπήρχε πλέον σενάριο μόνιμης εγκατάστασης του παίκτη στο Μάντσεστερ.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει σιγουριά για τη μετακίνηση του Λάμπαρντ στις ΗΠΑ το καλοκαίρι, από τη στιγμή που το όνομά του έχει οδηγήσει σε πωλήσεις καρτών διαρκείας και έχει υπάρξει εκμετάλλευση στον απόλυτο βαθμό όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι με φανέλες του ποδοσφαιριστή κλπ...

Από την πλευρά του και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τη New York City και να αποκομίσει εμπειρίες από το ποδόσφαιρο της Αμερικής.