«Θλίψη, αλλά και ευγνωμοσύνη προς τον Στίβεν Τζέραρντ»

Την λύπη τους για την επικείμενη αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ, εξέφρασαν τα αφεντικά της Λίβερπουλ, που όμως, δήλωσαν ευγνώμονες προς τον ηγέτη της ομάδας και τόνισαν ότι η πόρτα του «Άνφιλντ» θα είναι ανοιχτή για εκείνον όποτε αποφασίσει να επιστρέψει. 



«Θλίψη, αλλά και ευγνωμοσύνη προς τον Στίβεν Τζέραρντ»

Ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων», Τζον Χένρι και ο πρόεδρος του συλλόγου, Τομ Γουέρνερ, ανέφεραν στην κοινή τους τοποθέτηση:

«Τα νέα της αποχώρησης του Στίβεν Τζέραρντ δημιουργούν δυνατά συναισθήματα σε όσους συνδέονται με το κλαμπ. Υπάρχει θλίψη που ένας τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής και σπουδαίος άνθρωπος φεύγει και δεν θα αγωνιστεί ξανά για τη Λίβερπουλ.

Από την άλλη όμως νιώθουμε ευγνωμοσύνη που είχαμε το προνόμιο να τον παρακολουθούμε να αγωνίζεται για τη Λίβερπουλ. Όλοι θα έχουμε τις αναμνήσεις μας από την πορεία του Τζέραρντ και τις εκπληκτικές στιγμές που χάρισε στο σύλλογο, οι οποίες είναι αναρίθμητες. Σεβόμαστε την απόφαση που πήρε αυτός και η οικογένειά του για κάτι καινούριο.

Ο Στίβεν θα αποτελεί πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι για τη Λίβερπουλ και όποτε θελήσει ο ίδιος φυσικά θα επιστρέψει. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον ίδιο και ανυπομονούμε να τον δούμε πίσω στο Ανφιλντ, όταν το αποφασίσει ο ίδιος»