Διάψευση από Ποντόλσκι

Καμία αλήθεια δεν περιλαμβάνει το δημοσίευμα της «Daily Mirror» που ήθελε τον Λούκας Ποντόλσκι να έχει αποχωρήσει από τη χθεσινή (31/12) προπόνηση της Άρσεναλ στο «Colney», όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Γερμανός, διευκρινίζοντας και για την απουσία του από το πρόγραμμα της Τετάρτης.  



Διάψευση από Ποντόλσκι

Σύμφωνα με την ιστορία που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, ο Ποντόλσκι παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε από την προπόνηση των «κανονιέρηδων» μια μέρα πριν από το ματς με τη Σαουθάμπτον.

Η κίνησή του εκλήφθηκε σαν πίεση προς τη λονδρέζικη ομάδα για να τον αφήσει να πάει στην Ίντερ, όμως, ο Γερμανός φορ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προσπαθώ να μη σχολιάζω όσα βλέπω στον Τύπο, αλλά όταν διαβάζω κάτι που αμφισβητεί την αφοσίωση και την αγάπη μου στην ομάδα μου, πρέπει να μιλήσω. Η Mirror πήγε να δημιουργήσει μια ιστορία από το πουθενά. Το βρίσκω απίστευτο να γράφονται τέτοια ψέματα για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου. Για να φύγεις από μια προπόνηση, θα πρέπει πρώτα να είσαι εκεί, αλλά εγώ πέρασα όλο το πρόγραμμα μέσα, με το ιατρικό τιμ. Πάντως εύχομαι στη Mirror καλή χρονιά και περισσότερες ειδήσεις με το σωστό τίτλο».