Τζόλα: "Να μείνουμε δυνατοί"

Ο Τζιανφράνκο Τζόλα, παρότρυνε τους παίκτες του να παραμείνουν δυνατοί και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού της Γουέστ Χαμ.



Τζόλα:
Ο Ιταλός τεχνικός πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Σαρδηνία προκειμένου να πάρει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του στο "Άπτον Παρκ" μετά την ήττα από τη Στόουκ, η οποία ήταν η 6η στη σειρά.

Εκεί αποφάσισε να συνεχίσει τελικά στον πάγκο των "σφυριών", έχοντας στο πλευρό του τους παίκτες και τη διοίκηση του συλλόγου, αν και τους χωρίζει μόνο διαφορά τερμάτων από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς είναι ισόβαθμοι της 18ης Χαλ. Ο Ιταλός κόουτς δηλώνει αποφασισμένος να πετύχει και καλεί τους παίκτες του να ανταποκριθούν στην πρόκληση της παραμονής στην Πρέμιερσιπ.

"Βιώνουμε μία πολύ κρίσιμη στιγμή, αλλά δεν τα παρατάω. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να είσαι δυνατός και ψύχραιμος. Θέλω να κάνω καλά πράγματα με τη Γουέστ Χαμ.", είπε στη "Gazzetta dello Sport" ο Τζόλα, ο οποίος διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Μαρτσέλο Λίπι στον παγκο της εθνικής Ιταλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.