Ελπίζει να μείνει στη Σίτι ο Μίλνερ

Διαφορετική τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση του μέλλοντος του Τζέιμς Μίλνερ, καθώς βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι και ευελπιστεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.  



Ελπίζει να μείνει στη Σίτι ο Μίλνερ

Ο έμπειρος χαφ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και λόγω του ότι δεν είχε γίνει κίνηση από πλευράς «πολιτών» για να τους προσφερθεί νέο συμβόλαιο, το όνομά του μπήκε στη λίστα των Λίβερπουλ και Άρσεναλ, όπως ανέφεραν βρετανικά δημοσιεύματα πριν λίγες μέρες.

Κόντρα στη Γουέστ Μπρομ πραγματοποίησε ακόμα μια μεστή εμφάνιση και στον σύλλογο του Μάντσεστερ φαίνεται πως άλλαξαν ρότα, ξεκινώντας πλέον συζητήσεις μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει στη Σίτι και όπως δήλωσε: «Ευελπιστώ να ξεκαθαρίσει το θέμα σύντομα. Είμαστε ακόμα σε στάδιο συζητήσεων και ελπίζω να μου γίνει πρόταση. Προς το παρόν είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις καθώς είναι μια πολύ γεμάτη και δύσκολη περίοδος στις γιορτές».