Φουντώνουν τα σενάρια επιστροφής Τόρες!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς μία ημέρα μετά τα αρχικά δημοσιεύματα ο διεθνής Τύπος... οργιάζει για τον δανεισμό του στους «ροχιμπλάνκος».



Φουντώνουν τα σενάρια επιστροφής Τόρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου δημοσιογράφου του «Sky Sports», Γκιγιέμ Μπαλάγκ, η Τσέλσι, στην οποία και ανήκει ο παίκτης, έχει δώσει τα χέρια τόσο με τη Μίλαν, που αγωνίζεται ως δανεικός, όσο και με τους Πρωταθλητές Ισπανίας για τη μετακίνησή του.

Η συμφωνία μεταξύ των... τεσσάρων πλευρών θεωρείται οριστική, με τις υπογραφές να πέφτουν (με όσα αναφέρονται) την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12). Όπως μάλιστα τονίζει ο Μπαλάγκ, ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, έκανε την πρώτη κίνηση για τον Ισπανό φορ πριν τρεις εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταγραφή, ωστόσο φημολογείται ότι η Τσέλσι θα αφήσει ελεύθερο τον 30χρονο, την ώρα που πριν τρία χρόνια έδωσε 50 εκ. λίρες για την απόκτησή του από την Λίβερπουλ

Το ενδιαφέρον υπήρχε από το καλοκαίρι, ωστόσο η τιμή που είχε θέσει η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο για την αποδέσμευσή του, ήταν απαγορευτική για την Ατλέτικο Μαδρίτης.