Σιγουριά Φέργκιουσον για Φαν Χάαλ

Στο πλευρό του Λουίς Φαν Χάαλ τάσσεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, εκτιμώντας τις προπονητικές ικανότητες του Ολλανδού και τονίζοντας πως όταν θα έχει διαθέσιμους όλου τους ποδοσφαιριστές του, θα μπορέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρουσιάσει το αποτέλεσμα που μπορεί στο γήπεδο.  



Σιγουριά Φέργκιουσον για Φαν Χάαλ

Ο Σκοτσέζος πρώην τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» και πολυνίκης Βρετανός προπονητής, μίλησε για την παρούσα κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στήριξε τη νέα προσπάθεια και τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μόγιες.

Μπορεί με τον Φαν Χάαλ να μην έχει τη σχέση που είχε με τον δικό του διάδοχο, όμως, τον στηρίζει και εξέφρασε την αισιοδοξία του για ακόμα καλύτερη πορεία της Γιουνάιτεντ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

«Δεν ξέρω κατά πόσο ο Λουίς Φαν Χάαλ περίμενε καλύτερα αποτελέσματα με τόσες απουσίες που είχε και τόσα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε μέχρι στιγμής. Μόλις μπορέσει να έχει υγιείς τους ποδοσφαιριστές του και τους βγάλει τον καλύτερό τους εαυτό, τότε θα πάει πολύ καλύτερα η ομάδα. Είναι εξαιρετικός προπονητής. Θα τα πάει καλά» δήλωσε ο Φέργκιουσον.