Πρωτα βάζεις θεμέλια και μετα φτιάχνεις ... πισίνα!

Το όνομά του Γκάρεθ Μπέιλ παίζει στους  τίτλους των αγγλικών εφημερίδων ως πιθανός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ερχόμενο καλοκαίρι.Ωστόσο πόση αλήθεια μπορεί να περιέχει αυτή τη στιγμή η πιθανότητα αποχώρησης από τη Μαδρίτη αυτου του πολύ χαρισματικού ποδοσφαιριστή οταν σε ενάμιση χρόνο στην ισπανική πρωτεύουσα έχει κατακτήσει ήδη όσους τίτλους άλλοι ονειρεύονται σε μία ζωή;



Πρωτα βάζεις θεμέλια και μετα φτιάχνεις ... πισίνα!

Καταρχας ας υπολογίσουμε ότι για να γίνει  η μετακίνηση θα χρειαστεί πιθανότατα ένα νέο ρεκόρ της ταξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να δελεαστεί η Ρεάλ για να τον παραχωρήσει. Άρα  στα αλήθεια μπορεί να εχει τα λεφτά στη διάθεση του ο Φαν Χααλ αλλα θα εκταμιεύσει ενα τόσο μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που τα χαρατηριστικά του δεν λείπουν από την ενδεκάδα της Γιουναιτεντ;

Ρεαλιστικά είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Ούτε η Ρεάλ είναι έτοιμη να αποχωριστεί τις υπηρεσίες του Ουαλλού που ολοένα και περισσότερο προσαρμόζονται στις δύσκολες απαιτήσεις της αλλα ούτε και ο ίδιος βλέπει ως βήμα για την καριέρα του να γυρίσει στην Αγγλια.

Αλλά και η Γιουνάιτεντ μετά τον Ντι Μαρία δεν υπάρχει λογική να  να διαθέσει για να πάρει έναν ακόμη περιφερειακό επιθετικό τέτοιο αστρονομικό ποσο!

Οταν χτίζεις σπίτι ακομη και την πιο μεγάλη  βιλλα οφείλεις να αρχίσεις απο τα θεμέλια και όχι απο την ... πισίνα ! Οπως να το δει κανείς αυτή τη στιγμή ο Μπειλ θα είναι μια πολυτέλεια για μια ομάδα που εχει περίσσευμα απο επιθετικό ταλέντο αλλα στερείται αμυντικών παικτών υψηλού επιπέδου!

Και ειναι βέβαιο πως αυτό που θα επιχειρήσει να κάνει ο Φαν Χααλ θα ειναι να τονώσει την ανασταλτική λειτουργία μιας ομάδας που βρίσκει σιγά σιγά το δρόμο της ωστόσο το μόνο που δεν χρειάζεται αυτη τη δεδομένη στιγμη ειναι ενας ακόμη επιθετικός σουπερστάρ!